Közlemény az Újraindítással kapcsolatban

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A 2020. április 30-án a Magyar Közlönyben megjelent 170/2020. (IV.30.) kormányrendelet értelmében a főváros területén továbbra is érvényben maradnak a járvány miatti korlátozó intézkedések, ugyanakkor a rendelet főszabályként arról is határoz, hogy május 4-től kezdődően az egész ország területén fokozatosan újraindulhatnak a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzések.

Ennek megfelelően a Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub vezetősége a következő néhány napban egyeztetést kezdeményez az edzések helyszínéül szolgáló Intézmények vezetőivel az újrakezdhetőség dátumáról és feltételeiről, figyelembe véve az EMMI rendeleteit, a MOB Orvosi Bizottságának ajánlásait, valamint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének határozatait.

Fontosnak tartjuk, hogy az edzések csak akkor, és kizárólag olyan formában indulhatnak újra, hogy a kockázatokat minimalizáljuk, sportolóink, edzőink, munkatársaink egészségét ne veszélyeztessük.

Az újraindításig az edzésrendszer felületünk tovább működik, valamint az online foglalkozások is megtartásra kerülnek a már megszokott időpontokban.

Üdvözlettel: Megyeri Tigrisek vezetősége